Bedste Aluminiumsfolie: Se top 5 (opdateret maj 2022)

Bassinfolie.dk » Alle guides » Aluminiumsfolie

Du er landet på Bassinfolie.dk, det helt rigtige sted at finde aluminiumsfolie. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle aluminiumsfolie tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste Aluminiumsfolie på listen er Øland Flex-250, Øland Flexslange PVC-belagt aluminiumsfolie på stålspiral L=5000 fra VVSproffen.dk med en pris på 547.93. Billigste udvalgte Aluminiumsfolie er Øland Flex-100, Øland Flexslange PVC-belagt aluminiumsfolie på stålspiral L=5000 som du kan købe for 200.00 hos VVSproffen.dk. Forskellen på de to priser er 347.93 kr. – de 5 Aluminiumsfolie vi har fundet koster i gennemsnit 353.53 kr.
Ovenstående Aluminiumsfolie data og priser er hentet fra 1 butikker (VVSproffen.dk). Alle Aluminiumsfolie tilbud er opdateret i dag 20-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Aluminiumsfolie guides:

Fandt du ikke det rigtige Aluminiumsfolie blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Aluminiumsfolie:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bassinfolie.dk